Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Busques feina? Vols canviar la teva situació laboral i professional? Des de l'Ajuntament de Figueres t'oferim orientació, assessorament, formació i facilitem la teva inserció al món laboral

El Servei Municipal d'Orientació i Informació per a l'Ocupació (SMIO) és un servei públic i gratuït que l'Ajuntament posa a disposició a les persones que busquen feina o que volen canviar la seva situació professional oferint informació, assessorament i orientació amb l'objectiu de millorar l'ocupació, la formació i facilitar la inserció laboral.

El Servei també disposta del servei d’intermediació d’ofertes de treball tan per les persones que busquen feina com per les empreses que cerquen personal per cobrir llocs de treball. Les ofertes són publicades a la web de l’Ajuntament i a les xarxes socials.

 

Què t'ofereix l'SMIO?

1. Orientació per a la recerca de feina per definir el vostre objectiu professional i estratègies per aconseguir-ho. Us facilitem eines per que pugueu trobar la feina més adequada al vostre perfil a través d’accions individuals i grupals.

Què he de fer per buscar feina?

- Vols millorar el CV?

- Tinc una entrevista de feina, com la preparo?

2. Formació adreçada tant a persones en actiu com en situació d'atur.  

 

Per demanar informació, demanar cita per accions individuals o per inscriure’s en accions grupals podeu contactar-nos al telèfon 972 67 42 61 o al mail: smio@figueres.org. 

També podeu assistir presencialment a la seu de l'Àrea de Promoció Econòmica, situada al carrer Rec Arnau nº6 de Figueres. 

Àrea de Promoció Econòmica - SMIO

c/ del Rec Arnau, 6 (antic Convent dels Caputxins)

tel. 972 67 42 61

smio@figueres.org