Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'Informació i atenció a les dones (SIAD)

El Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) és un servei de Benestar Social que ofereix una primera acollida, informació, atenció i assessorament en relació a l'exercici dels drets de les dones.

Servei d'Atenció Integral LGTBI (SAI)

El SAI LGBTI és una prestació d'un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.

Premi 8 de març M.Rosa Ymbert

L’Ajuntament de Figueres convoca anualment el Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert, adreçat als estudiants matriculats als centres d’ensenyament secundari de la comarca de l'Alt Empordà en segon cicle d'ESO (3r. i 4rt.) El treball presentat ha de tractar sobre les desigualtats de gènere. Actualment la convocatòria NO està oberta.

Violència masclista

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia.

Guia de recursos per a un tracte igualitari en la llengua

Aquesta guia pretén fomentar la igualtat entre els homes i les dones per tal de caminar envers la paritat; i influir sobre totes les organitzacions, els col·lectius i la ciutadania en general per a arribar a un ús no discriminatori del llenguatge.

Programa «Temps per Cures» (TxC)

Política pública, en clau de gènere, de finançament i acompanyament per reforçar i crear nous serveis de cures per a nenes i nens de 0 a 16 anys a tot el territori català. La finalitat d’aquesta política és avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures.