Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'Informació i atenció a les dones (SIAD)

El Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) és un servei de Benestar Social que ofereix una primera acollida, informació, atenció i assessorament en relació a l'exercici dels drets de les dones.

Servei d'Atenció Integral LGTBI (SAI)

El SAI LGBTI és una prestació d'un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.

Premi 8 de març M.Rosa Ymbert

L’Ajuntament de Figueres convoca el Premi 8 de marçMaria Rosa Ymbert, adreçat als estudiants matriculats als centres d’ensenyament secundari de la comarca de l'Alt Empordà en segon cicle d'ESO (3r. i 4rt.) El treball presentat ha de tractar sobre les desigualtats de gènere.

Violència masclista

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia.

Guia de recursos per a un tracte igualitari en la llengua

Aquesta guia pretén fomentar la igualtat entre els homes i les dones per tal de caminar envers la paritat; i influir sobre totes les organitzacions, els col·lectius i la ciutadania en general per a arribar a un ús no discriminatori del llenguatge.