Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A través de la dansa posem la mirada als arbres i la natura comparant-nos a ells com a individus, reflexionant entorn dels punts en comú que tenim com a éssers vius.

  • Adreça

    Diversos espais

  • Preu

    Gratuït

  • Organitza

    Organitza l’espai d’arts escèniques La Nau Oliva, escola Art&Dance, Estudi Bel González i l’escola de dansa i música Pilar Sánchez, Figueres a Escena i Federació d’Arts Escèniques.

 

Horari i activitats:

 

10.30 h (Plaça Josep Pla) i 12 h (Rambla): Mostra de dansa a càrrec de les escoles La Nau Oliva, Art&Dance, Pilar Sánchez, Marta Coll, Àngels Ballart i Projecte Dansa.

 

13 h (Rambla): Mostra de dansa de l’Esbart Dansaire Figueres de la Societat Coral Erato i el grup de dansa tradicional colombiana Aires de mi tierra.

 

15.30 h i 16.30 h (Teatre Municipal el Jardí): Workshops de dansa contemporània per a estudiants d’escoles de dansa de Figueres amb Kiko López, nivell 1 i 2. Més informació a did23figueres@gmail.com

 

17 h (Aula de teatre, Teatre Municipal el Jardí): Taller d’iniciació a la dansa a càrrec de Cia. Element. Inscripció gratuïta a través de figueresaescena@figueres.org o al 972 501 911.

 

19 h (Plaça Josep Pla): Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa a càrrec d’Agitart i representació de l’espectacle Lo que los árboles no cuentan de Kiko López i Héctor Plaza.

28/04/2024

Publicat a

  • Fires Santa Creu 2024