Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i tècnics municipals han realitzat aquest matí una visita d'obres a la cruïlla del carrer Port Lligat amb avinguda Salvador Dalí, on fa setmanes que avancen els treballs per ...

Durant la visita, l'alcaldessa ha recordat que "es tracta d'una obra molt important per el conjunt de la ciutat, En primer lloc per la instal·lació d'uns semàfors que han de contribuir a fer d'aquest punt, una cruïlla més segura i eliminar-lo com a punt negre de Figueres. I en segon lloc perquè la posada al dia i construcció de noves voreres farà més accessible i segur l'accés a les seves llars de tots els veïns de la zona".

Les obres -adjudicades amb un pressupost final de 186.298,70 euros- està previst que estiguin enllestides abans de les festes nadalenques. Recordar que el Govern municipal ha fet una important aposta per la millora de la via pública en aquest mandat, centrant-se aquest 2014 i 2015 en les voreres i en l'asfalt. De fet, el pla de millora de voreres i asfalt per aquest bienni té un pressupost d'1.352.000 euros amb projectes que ja estan redactats, aprovats i en vies d'execució progressivament.