Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres, en el marc del projecte europeu Imagine-Low Energy Cities, ha organitzat un tercer taller de participació ciutadana per discutir i validar les propostes aparegudes en les dues ...

Els participants, unes 60 persones, es reuniran per consensuar els resultats i complir amb l’objectiu de definir l’energia del futur a Figueres a llarg termini.

El primer taller, “Figueres i el repte de l’energia”, va tenir lloc el passat 31 d’octubre i va ser també el darrer taller de participació del POUM. Posteriorment, el 25 de novembre, se’n va organitzar un segon que va comptar amb la presència de 25 experts en matèria energètica. D’ambdós en van sorgir idees i propostes que seran la base que definirà el model energètic de la Figueres del futur.

Les principals qüestions tractades a les trobades han estat la conscienciació energètica de la ciutadania, el consum energètic a l’habitatge, la nova mobilitat urbana, la producció i distribució d’energia en l’àmbit municipal, com repensar les bases de l’economia i les relacions socials i l’adaptació energètica de Figueres al canvi climàtic.

Aquest tercer i definitiu taller es farà avui dilluns 10 de febrer a les 19 hores a l’escola Parc de les Aigües de Figueres (c/ Sant Pere de Rodes, 2).