Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup Pablo Guirao Trio ha estat el guanyador de la novena edició del Concurs de Música Jove Joan Trayter, celebrat l’1 de maig a l’Embarraca’t.

El jurat, a part de valorar la proposta des d’un punt de vista musical, ha volgut destacar la posada en escena -que ha considerat enèrgica i eficaç- la coherència estilística, i, en general, l’encert amb el qual la formació gestiona el seu directe.

El grup rosinc ha rebut un premi final de 1.000 euros i cinc dies de gravació als prestigiosos estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventós, a més de la possibilitat de tocar a la programació musical de l’Embarraca’t de la propera edició.

Èxit de participació
Els altres dos finalistes del concurs han estat Batak (Granollers) i de Banda Bandarra (La Selva), que també han actuat a l’escenari de l’Embarraca’t. A la fase prèvia del concurs es van rebre un total de vint-i-cinc propostes. Tornant als finalistes, els tres grups han rebut un xec de 200 euros, per gentilesa del grup Vivaldi.

El jurat, presidit per Josep Maria Godoy, tinent d’alcalde, ha estat format pel regidor de Joventut, Pere Giró; l’enginyer de so de Musiclan, Jordi Solé;  el periodista musical, Carles Pujol; el cantant i músic, Joanjo Bosk; el professional vinculat a la producció musical, Xavier Monfort; i finalment, Marc Granell i Vicente Sánchez, com a representants del Consell Local de Joventut.