Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es projectaran el doble de pel·lícules que fins ara durant aquest període.

Nova edició del Cicle de cinema infantil en català (CINC) a Figueres amb la incorporació de Cat Cinemes.

La Cate i Cineclub Diòptria han col·laborat per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català des del 2013 a Figueres. Enguany s’inicia una nova edició del CINC de tardor amb la incorporació de Cat Cinemes, per la qual cosa es projectaran el doble de pel·lícules que fins ara durant aquest període.

Un total de 9 pel.lícules, 4 a La Cate: Neu i els arbres màgics, el 8 d'octubre; Vaiana, el 22 d'octubre; La vida d’en Carbassó, el 12 de novembre, i El bosc de Haquivaqui, el 14 de generi 5 a Cat Cinemes: Ballerina, 21 i 22 d’octubre; Batman. La Lego® pel.lícula, 28 i 29 d’octubre; Capità Calçotets, 4 i 5 de novembre; Els barrufets. El poble amagat, 11 i 12 de novembre, i El nadó en cap, 18 i 19 de novembre, per gaudir de cinema infantil en català.

El CINC és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català, que s’estén al territori gràcies a la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, els ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

La Direcció General de Política Lingüística s’encarrega de la promoció del cicle, mitjançant l’edició de fullets individualitzats i pòsters. Els Serveis Territorials d’Ensenyament i l’Oficina de Català de Figueres distribueixen els fullets, en format electrònic i en paper, respectivament, a les escoles de primària de Figueres.