Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'han fet una trentena d'activitats familiars a 16 espais de la ciutat

Més de 1800 persones a les activitats de Nadal als Barris.

La segona edició del Nadal als Barris de Figueres ha estat tot un èxit. Més de 1.800 persones, infants i adults, han participat de les diferents activitats i espectacles. Hi ha hagut tallers gastrolúdics, d'art, robòtica, els espais arquitectes i la ludoteca, entre d'altres.

Aquest matí de divendres hio ha hagut jocs de carrer de gran format a la Rambla Nova i un taller de circ al Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l'Ham, dues activitats a l'aire lliure amb una gran acollida per part de les famílies.

 

"El Nadal als barris és una activitat que s'està consolidant i que compleix amb l'objectiu de l'Ajuntament de que es respiri esperit nadalenc a tots els indrets de la ciutat de Figueres més enllà del centre", ha explicat el regidor d'Associacions de Veïns Jordi Masquef,  "per aquest motiu hem dut a terme un programa molt ambiciós, farcit d'activitats, que han fet les delícies de petits i no tan petits". Masquef ha volgut agrair la tasca de "totes les persones que d'una manera desinteressada han contribuït a que això fos un èxit, així com a la tècnica d'Acció Cívica, Maria Rentero".

La programació finalitza aquesta tarda amb el taller de robòtica a l'antiga presó i el taller de partides simultànies d'escacs al Centre Social Eixample. La propera setmana hi haurà encara diferents tallers organitzats per diferents associacions de veïns.