Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació de Veïns i Comerciants de la plaça de l'Estació de Figueres impulsa un concurs musical obert a joves i grups de la província de Girona, en especial empordanesos, amb l’objectiu de dinamitzar la zona de la ciutat a la qual representa.

La plaça de l'Estació de Figueres serà l'escenari d'un concurs per a joves músics i grups empordanesos.

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres, dels promotors musicals Music Lan i el Festival Acústica, de la revista musical La Tornada i de Ràdio Vila-sacra, culminarà el dia 25 de juliol a la plaça de l'Estació de Figueres amb un concert dels grups seleccionats.

Des del 13 de maig fins al 30 de juny s’obre el període d’inscripció, les bases per poder participar-hi estan disponibles a la pàgina web de la revista La Tornada (www.revistalatornada.com). Un jurat format per representants de les diferents organitzacions col·laboradores seleccionarà entre vuit i deu candidats d’entre tots els participants, que seran els que passaran a la final del dia 25 de juliol. El concurs començarà a les nou del vespre encapçalat per un monòleg de Jair Domínguez, que precedirà les actuacions dels finalistes.

El concurs ofereix tres premis als tres grups guanyadors: primer premi, una maqueta gravada als estudis Music Lan; segon premi, una actuació al Festival Acústica de Figueres; tercer premi, ser portada de la revista La Tornada durant un mes. Així mateix, tots els finalistes rebran una gratificació de 50 euros i disposaran d'un servei de càtering el dia de la final.