Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En els controls que es fan a la ciutat s’han identificat 1610 persones, 1000 vehicles i s’han detingut tres persones

La Guàrdia Urbana de Figueres ha sancionat 215 persones per incompliment de les restriccions de mobilitat durant l’estat d’alarma.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha intensificat els controls per verificar el compliment de les mesures decretades per l’estat d’alarma. Es realitzen controls a vehicles a diferents punts de la població per verificar que es compleixen les restriccions de desplaçaments.

Durant els últims 6 dies, s’han controlat un total de 1005 vehicles (865 vehicles espanyols i 136 vehicles estrangers) dels quals, 40 en situació d’infracció. S’han identificat 1610 persones, s’han posat 215 sancions i s’han detingut tres persones per no respectar les limitacions a la llibertat de circulació de persones establertes a l’article 7 del reial decret pel qual es declara l’estat d’alarma que poden comportar multes d’entre 600 i 30.000 euros segons la Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana.

El vicealcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas explica que hem intensificat els controls per tal de garantir que es compleixi el confinament i que només se surti si és imprescindible. Cal que tots ens quedem a casa i la Guàrdia Urbana vetllarà per tal que es compleixin les mesures decretades davant l’episodi de crisi del COVID-19’.