Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aina Baig és gestora cultural i graduada en Comunicació Cultural l’Historiador Pere Ferrera ha guanyat el concurs públic per a la plaça de tècnic de Cultura

La figuerenca Aina Baig guanya el concurs públic per a la direcció dels equipaments  escènics de Figueres, i Pere Ferrera serà el nou tècnic de Cultur.

 

Avui s’ha fet públic el resultat del concurs per a cobrir la plaça de Direcció dels equipaments escènics de Figueres, que va convocar l’Ajuntament després de la jubilació del fins ara director del Teatre Municipal, Salvador Torres, en què la figuerenca Aina Baig ha resultat la guanyadora. Baig és gestora Cultural, graduada en Comunicació Cultural, i en els darrers anys ha treballat en la gestió i comunicació de la programació d’arts escèniques de la ciutat,  d’entitats i de testivals com ÍTACA, Portalblau, Còmic Figueres, Acústica, Strenes, Vívid i Som Cultura.

Pel que fa a la plaça de tècnic de Cultura, es va convocar aquest estiu un concurs després de la vacant de l’anterior Tècnic de Cultura, en què ha resultat guanyador l’Historiador Pere Ferrera.

Ferrera és Llicenciat en Història, i formació en programació, màrqueting i animació cultural, i a ctualment treballa al Departament d’Agricultura de la Generalitat.

 

Aquestes incorporacions se sumen a la del dierctor del Museu de l’Empordà, que va iniciar ara fa un any el nou projecte d’aquest equipament, i suposen una renovació important de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Figueres per continuar el nou impuls iniciat amb la renovació del Museu de l’Empordà.