Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació Dret a Morir Dignament – Catalunya (DMD-Cat) inaugura aquest divendres l'exposició 'La Mort, Digna i Il·lustrada' a la Casa Empordà. L'obra compta amb il·lustracions de 30 artistes i forma part d'un projecte més ampli amb diferents activitats.

La Casa Empordà acull aquest divendres una exposició per desmitificar el tabú de la mort.

'La Mort, Digna i Il·lustrada' s'inaugura el divendres 12 de gener a les 19:30 hores a la Casa Empordà amb la lectura d’un escrit a càrrec de la companyia de teatre La Funcional i una actuació de música en directe. L'exposició estarà oberta al públic des del 12 de gener fins al 18 de febrer de 9:30 a 14 hores i de 16 a 18 hores de dimarts a dissabte i de 10 a 14 hores dilluns i diumenge.

És part d’un projecte més ampli amb el que la DMD-Cat vol col·laborar a donar veu i desmitificar el tabú de la mort. Aquest mot, sovint tan silenciat en la nostra cultura, és igual d'important que la paraula vida.

L’art, com a forma d’expressar sentiments, pot contribuir a canviar la imatge estereotipada com es representa el tema de la mort. Cada artista ha col·laborat de manera altruista en aquest projecte, amb la seva visió totalment lliure de la mort digna tot i respectant el mateix suport i format.

El projecte, a més, consta de la projecció al Cineclub Diòptria de "La fiesta de Despedida" de Sharon Maymon (2014), d'una xerrada i debat a càrrec de la Presidenta de la DMD Isabel Alonso i d'un recurs educatiu amb activitats didàctiques pel segon cicle de secundària i batxillerat. A més de visites guiades i permanències a l'exposició.