Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Carles Fages de Climent, en col·laboració amb el servei d'educació municipal, ha posat en funcionament un projecte per apropar els llibres als infants de 0 a 3 any

Sota el títol “La Sala infantil a les llars d’infants”, la iniciativa neix per fomentar l'hàbit de la lectura a les famílies amb nens i nenes de 0 a 3 anys i, també, per donar conèixer el fons de la secció infantil de la Biblioteca de Figueres.

Per fer-ho possible, personal de l'equipament cultural i una educadora han començat una roda de visites, que durant tot el mes de febrer els portarà a totes les llars d'infants, per recordar els serveis que ofereix la biblioteca i lliurar un lot de llibres especialment seleccionats per a mainada d’aquesta edat. Unes xerrades destinades a les mares i pares i al personal docent. La visita inclou una explicació detallada de quins llibres s’han escollit, els temes que tracten i el valor dels contes per a crear un vincle afectiu entre l’adult i el nen.

Seguidament, el mes d’abril, les famílies i les llars visitaran la Biblioteca i coneixeran els espais de la Sala Infantil, al mateix temps que se’ls lliurarà un segon lot. Finalment, el juny es farà un acte de cloenda amb una explicació de contes. En total, la Biblioteca ha preparat quatre lots (tipus maletes viatgeres).  

Les visites han començat aquesta tarda a Els Pins, mentre que la setmana vinent es faran les sessions a la Lilaina, Xuclamel i Bon Pastor.