Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'obra s'emmarca en la campanya d'Aigua de Figueres i pretén conscienciar la població d'una gestió sostenible de l'aigua així com dels residus que es generen Els treballs de preparació del mur han començat aquesta setmana

L'artista figuerenca Wäwä pintarà un mural de 70 metres al mur de la depuradora d'aigües de Figueres.

L'artista figuerenca Alba Falgarona "Wäwä", pintarà un mural de grans dimensions a la paret de la depuradora d'aigües de Figueres. L'obra, que tindrà unes dimensions de 70 metres de llargada per 4 d'amplada té com a objectiu explicar, a través d'il·lustracions, el cicle de l'aigua i com tenir un comportament sostenible de la seva gestió.

Els treballs de preparació del mur han començat aquesta setmana.

L'obra s'emmarca en la campanya d'Aigua de Figueres, impulsada per l'Ajuntament i FISERSA que pretén conscienciar la població d'una gestió sostenible d'aquest recurs escàs així com també explicar com hem de tractar els residus que generen d'una forma sostenible. Explicar-ho a través d'il·lustracions farà que el missatge arribi a tots els figuerencs i figuerenques d'una forma visual i senzilla.   

Segons el vicealcalde, Pere Casellas, aquesta iniciativa tan visual ha de servir per conscienciar no només en la gestió de l'aigua sinó també en la gestió responsable de residus.