Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ha presentat la T+65, una targeta destinada a la població figuerenca de 65 o més anys que els permet gaudir d’avantatges, descomptes i promocions en diversos establiments i entitats de l...

Alguns dels avantatges que ofereix són preu reduït en les sessions de cinema clàssic de La Cate, descomptes en l’entrada a balls organitzats per l’Associació Empordà-Ball, matrícula gratuïta en tots els cursos del Casino Menestral i descomptes en les activitats que organitzin, descompte en l’entrada del Festival Internacional del Circ, obsequi per als nous subscriptors del Setmanari Empordà de +65 anys, descomptes en els viatges organitzats des de l’agència de viatges Tourist Club 65 o participació en sortejos organitzats des de Comerç Figueres.

Per tal de poder gaudir dels avantatges i promocions, s’haurà de presentar la targeta conjuntament amb el DNI. Periòdicament, a més, els usuaris rebran informació sobre els nous establiments i entitats que s’adhereixin.

Guia de serveis municipals per a la gent gran
Destacar que l’Ajuntament posa a disposició diversos serveis municipals per a la gent gran que es poden trobar detallats a la Guia de serveis municipals per a la gent gran. L’objectiu d’aquesta guia és posar a l’abast de les persones de més edat una eina que els faciliti la seva activitat diària a Figueres a través dels recursos que s’hi ofereixen.

- Servei de Benestar Social. L’Ajuntament posa a l’abast dues treballadores socials perquè informin, assessorin i gestionin els recursos i serveis que puguin ser necessaris per a aquest col·lectiu. S’ofereixen serveis d’atenció domiciliària com ara atenció personal i a la llar, servei de teleassistència, transport adaptat o assessorament i préstec d’ajuts tècnics.
  - Qualitat de vida. Promoció de l’activitat física i la salut amb preus reduïts en piscines d’hivern i estiu, escola esportiva per a la gent gran, programa d’activitats aquàtiques, tallers de gimnàstica terapèutica, estimulació cognitiva o entrenament de memòria. També es promociona la cultura i l’oci amb sortides culturals i activitats de lleure, activitats formatives sobre tecnologies, punts de trobada, biblioteca amb clubs de lectura per a la gent gran o préstec a domicili.
  - Altres serveis. Targeta T+65, targeta social per accedir a descomptes en el transport urbà i bonificació de taxes municipals, com ara l’aigua i les escombraries.