Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'han tapiat tots els accessos de la planta baixa de l'immoble situat al carrer Port de la Selva, prop del pas a nivell dels Fossos

L'Ajuntament de Figueres tapia un mas abandonat que generava molèsties per la seva ocupació il·legal.

L'Ajuntament de Figueres ha procedit a tapiar les obertures d'accés a un mas abandonat situat al carrer Port de la Selva davant les reiterades queixes dels veïns del mal estat de l'immoble, la falta de serveis bàsics i la presència d'ocupants que hi passaven la nit i hi feien foc.

A través d'una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana i la regidoria de Serveis Urbans, es van identificar i desallotjar cinc ocupants als quals se'ls ha ofert allotjament malgrat que el van rebutjar. Paral·lelament, operaris de la brigada van procedir a tapiar tots els accessos a l'immoble de la planta baixa per impedir-hi de nou l'accés.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha afirmat que "des de l'Ajuntament vàrem rebre les queixes dels veïns i davant la situació de la finca, s'ha actuat ràpidament per tal de posar fi a l'ocupació de l'immoble i impedir-hi futures ocupacions il·legals".