Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La iniciativa forma part d’una de les mesures del Pla de Reactivació Econòmica Municipal

L’Ajuntament de Figueres llança una enquesta sobre feina i salut emocional.

En la situació que estem vivint a causa dels efectes de la pandèmia generada per la COVID-19, i especialment en el cas d’aquelles persones que busquen feina, és molt important tenir cura de la salut o intel·ligència emocional. Per això, des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres, en el marc del Pla de Reactivació Econòmica Municipal, aquests dies s’està duent a terme una enquesta en línia per a conèixer l’opinió ciutadana sobre aquest àmbit. 

Tothom qui ho vulgui la pot respondre, especialment aquelles persones que estiguin buscant feina o que vulguin millorar la seva situació laboral actual. Tanmateix, també es vol conèixer el punt de vista de les persones que treballen per compte propi o per compte d’altri i, en concret, dels professionals de l’orientació laboral.

Amb els resultats d'aquesta enquesta, des de l’Ajuntament de Figueres es continuarà treballant en l’impuls d’una de les mesures previstes en el Pla de Reactivació Econòmica Municipal. L’enquesta és senzilla i molt ràpida de respondre, només us calen uns dos minuts del vostre temps. L’adreça és la següent: cutt.ly/fgN12I4.