Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha presentat aquest matí amb l'alcaldessa i regidora de Cultura Marta Felip, el periodista i escriptor Sebastià Roig, membre del jurat del premi; la presidenta de l'Associació de Veïns Rally Sud, Rocío Ruiz, i professionals i representants de les entitats col•laboradores

L'Ajuntament de Figueres i l'Associació de Veïns Rally Sud impulsen el primer concurs de narrativa curta de gènere fantàstic Ciutat de Figueres.

L'Ajuntament de Figueres i l'Associació de Veïns Rally Sud, en col·laboració d'entitats i professionals vinculats a làmbit de la literatura, han convocat el primer concurs de narrativa curta de gènere fantàstic Ciutat de Figueres, acotat a la temàtica de ciència ficció, fantasia i terror. El concurs s'ha presentat aquest matí a la Rambla Nova amb l'alcaldessa i regidora de Cultura Marta Felip, el periodista i escriptor Sebastià Roig, membre del jurat del premi; la presidenta de l'Associació de Veïns Rally Sud, Rocío Ruiz, i professionals i representants de les entitats col·laboradores.

El primer concurs de narrativa curta de gènere fantàstic Ciutat de Figueres té com a objectiu fomentar la creació literària en llengua catalana, incentivar i donar suport a autors novells, i fomentar la literatura de gènere. El premi té una dotació de 300 € en metàl·lic a un únic guanyador, que serà escollit d'entre tots els participants per un jurat professional format per escriptors, periodistes, i professionals afins a la literatura i al gènere fantàstic.

La convocatòria del concurs rep el suport de diverses persones i entitats: Mercè Cuartiella Todolí, professora i escriptora; Ester Marcos Jordà, llibretera i escriptora; Abel Granda Paz, llibreter, Jordi Casals, professor i escriptor; Daniel Genís, doctor en filologia i professor de llengua catalana a Secundària i editor del web El Biblionauta; Sebastià Roig, periodista i escriptor, la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia, el web El Biblionauta, i el web FicticiGirona.

Podeu consultar les bases del concurs a http://veinsrallysud.com/. Els finalistes s'anunciaran el 30 d'octubre de 2017, i el premi es lliurarà l'11 de novembre al local de l'Associació de Veïns Rally Sud.