Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’any 2017 l’Ajuntament va convocar 4 noves places i els agents seleccionats s’incorporen al cos aquest juliol després de realitzar la formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

L'Ajuntament de Figueres convoca 3 noves places  d'agent de la Guàrdia Urbana aquest mes de juny.

L’Ajuntament de Figueres ha convocat aquest 2018 un total de 6 noves places d’agent de la Guàrdia Urbana, 3 corresponents a l’oferta pública de 2017 i 3 més de l’oferta pública del 2018. La primera convocatòria es troba ja en procés selectiu i els aspirants admesos se sotmetran a les proves els dies 25, 26 i 27 de juny. De les següents 3 places que es convoquen, es preveu obrir termini de presentació de sol·licituds aquest mes de juny.

Els agents seleccionats el 2017 finalitzen aquest juny la seva formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya per incorporar-se a la plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres el mes de juliol, una plantilla formada actualment per 71 agents.

Entre 2017 i 2018 el govern municipal ha creat 10 noves places de policia entre oposició lliure i mobilitat horitzontal per reforçar la plantilla de la Guàrdia Urbana.

El regidor de seguretat Quim Felip recorda que la plantilla de la Guàrdia Urbana necessita un esforç important i constant. “La Guàrdia Urbana ha anat assumint en els últims anys noves problemàtiques i molt diverses amb un esforç molt important per part de la plantilla que no s’ha pogut augmentar en els anys anteriors als 2017” i afegeix: “Des del govern municipal ens vàrem comprometre a reforçar i ampliar la plantilla gradualment i continuarem amb aquest compromís”

L’alcaldessa Marta Felip destaca la necessitat de continuar creant noves places de Guàrdia Urbana cada any, complint amb els compromisos del govern i sobretot cobrint les necessitats del cos i de la ciutat. “Els figuerencs ens demanen més presència de policia al carrer, i per això necessitem ampliar la plantilla per garantir la cobertura de totes les necessitats de la ciutat, cada dia més diverses.”