Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El taekwondista Joel González s'ha penjat aquesta matinada la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Rio 2016.

Joel González aconsegueix la medalla de bronze a Rio.

Després de perdre en semifinals amb el que acabaria sent guanyador de la competició, Joel ha estat capaç de refer-se i aconseguir una nova medalla als Jocs Olímpics. Des de l'Ajuntament de Figueres el volem felicitar per tot l'esforç que ha hagut de fer per superar una lesió al genoll abans de poder arribar als Jocs i per haver aconseguit aquesta nova medalla.

A Figueres familiars, amics i seguidors van seguir els combats des d'El Pati, un establiment regentat per familiars de l'esportista. L'alcaldessa Marta Felip i diferents regidors del consistori hi van passar al llarg de la jornada per a compartir els nervis i les il·lusions de tots seguidors de l'esportista.

Avui, en el diferents mitjans informatius digitals hi hem llegit titulars com "Joel González rescata un bronze després d'un cicle olímpic complicat" (Diari ARA), "Bronze històric per a Joel" (Marca), "Joel González torna a somriure amb un bronze" (L'Esportiu) o "Una altra puntada en el cap dóna el bronze a Joel González" (Mundo Deportivo).

En aquest enllaç de RTVE podeu veure el combat que li va donar la medalla de bronze. També TV3 ha entrevistat al medallista figuerenc, ho podeu veure aquí.

El Comité Olímpico Español ha publicat una galeria de fotografies al Facebook obra de Diego G. Souto, algunes de les quals hem publicat en aquest article.