Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha anunciat aquest matí que la ciutat disposarà aquest mes de novembre d’una sala de ball municipal situada als baixos dels locals de la Societat Coral Erato, a la plaça Triangular.

Figueres tindrà una sala de ball al centre de la ciutat abans de finals d'any.

Aquesta sala de ball, propietat de l’Erato i amb accés pel carrer Escoles, serà de 200m2 aproximadament i respon a una llarga demanda per part de la gent gran de Figueres i comarca, que havien de desplaçar-se a pobles veïns per poder anar al ball els diumenges a la tarda. L’equipament també estarà a disposició de les entitats de la ciutat.

L’alcaldessa ha remarcat el revulsiu que suposa la rehabilitació i obertura d’aquests locals al cor de la ciutat, que revitalitzaran la zona del carrer Sant Pau i plaça Triangular, i sobretot, l’excel·lent notícia per a la gent gran que podrà desplaçar-s’hi a peu, en una zona de fàcil accés.

La rehabilitació del conjunt de l’edifici on es situa la sala es deu a una iniciativa privada de la Clínica Bofill per construir una delegació de les seves clíniques a Figueres, i pisos assistencials per a gent gran a la part superior.