Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El divendres el vicealcalde es reunirà amb la fiscal en cap de Figueres i la jutge degana per demanar-los mesures contra els delinqüents reincidents en qüestió de patrimoni

Figueres intensificarà la pressió sobre el frau de llum i les persones delinqüents reincidents.

Figueres intensificarà la pressió sobre el frau de llum i les persones delinqüents reincidents. El vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, ha explicat que els delictes han augmentat un 5% en el darrer trimestre segons les dades del Ministeri. Una part d’aquest augment és a causa de la intensificació dels controls contra el consum i la venda de marihuana. En les darreres setmanes s’han fet 3 operatius a la zona oest i marca de l’ham i se’n continuaran fent més durant els propers dies.

 

El vicealcalde ha explicat que “fa temps que estem intensificant la pressió a les zones conflictives de la ciutat i paral·lelament, volem afrontar el tema dels delinqüents reincidents que són els que fan augmentar el nombre de delictes”.

 

Precisament aquest divendres, Casellas es reunirà amb la fiscal en cap de Figueres i la jutge degana per demanar-los mesures contra els delinqüents reincidents en qüestió de patrimoni i que tinguin més consideració sobre les ordres d’entrada i registre per poder combatre millor el cultiu de marihuana.