Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els treballs han començat aquest dilluns i tindran una durada de 20 setmanes Els treballs es duran a terme en 3 fases i tenen un pressupost de 175.000 euros

Figueres inicia les obres de renovació del clavegueram carrer Vilafant.

Figueres ha començat avui les obres de renovació de la xarxa de clavegueram del carrer Vilafant. L’objecte és l’execució de l’obra de reposició del clavegueram del carrer Vilafant i la incorporació d’una canonada de transport d’aigües pluvials llevat d’un tram ja construït.

 

Dins els programes de vigilància de l’estat del clavegueram i d’incorporació de xarxa separativa residuals/pluvials es detecta la necessitat del canvi de la xarxa de residuals i la incorporació d’un servei de pluvials.

 

Es tracta d’una obra projectada en diferents fases (6 setmanes per fase), que tindrà una durada de 20 setmanes. El pressupost total és de 175.000 euros.

 

Es tracta d’una obra en un carrer cèntric, estret i amb molta incidència de trànsit i vianants, per aquest motiu, es desenvoluparà en diferents fases per tal de minimitzar les molèsties als veïns.

 

Programa actual

 

Per la primera fase de l’obra està previst:

Dia 14 de gener: prohibició de aparcament a la part baixa i començament de execució de cales per localitzar serveis.

 

Dies 18-20 de gener: Entrada de maquinària pesada i tall al trànsit de la part baixa del  carrer Vilafant  i limitació de la resta a activitat veïnal.  Tall del trànsit de la part baixa de  Lasauca i desviament de turismes per Àlvarez de Castro.

 

Seguidament s’executaran les fases 1 , 2 i 3  a raó, aproximadament, de 6 setmanes per fase.