Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

També s'ha acordat signar properament un conveni per implementar la proposta de desenvolupament dels sectors afectats pel rec Susanna i Rec del Mal Pas

Figueres i Vilafant crearan una taula de treball per coordinar temes dels dos municipis      .

 

 

L'Ajuntament de Figueres i l'Ajuntament de Vilafant crearan una taula de treball per coordinar temes que afecten els dos municipis: temes de mobilitat, de promoció econòmica, de termes municipals... En definitiva, àmbits que donin resposta a qüestions que per proximitat afecten els dos municipis.

 

Alhora, els dos ajuntaments han acordat signar un conveni per implementar la proposta de desenvolupament dels sectors afectats pel rec Susanna i Rec del Mal Pas. La finalitat d’aquest conveni és establir la previsió d’executar les actuacions concretes que són imprescindibles per a resoldre el desenvolupament de les previsions urbanístiques previstes al planejament general de cada municipi pel que fa als àmbits o sectors dels recs Susanna i Mal Pas.

 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "la creació d'aquesta taula de treball és important perquè establirà pautes de coordinació i col·laboració pels dos municipis, ja que per proximitat, comparteixen molts àmbits. És la millor manera per coordinar-nos i treballar conjuntament els reptes de cada municipi".  

 

L’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys afegeix “aquesta taula de treball permetrà avançar en la coordinació i la presa de decisions en aquells temes que afecten els dos municipis.”