Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cavalcada comptarà amb 9 carrosses i més de 300 figurants Es conserva la zona de baixa intensitat sensorial i la zona habilitada per a persones amb discapacitat, i torna a finalitzar amb un gran escenari a La Rambla

Figueres amplia la cavalcada dels Reis d’Orient amb més carrosses i més figurants.

L'Ajuntament de Figueres ha presentat el recorregut de la cavalcada dels Reis d’Orient, així com la programació que acompanya aquest esdeveniment.

La cavalcada de Reis a Figueres tindrà lloc, com ja és tradició, la jornada prèvia a l’arribada de Ses Majestats, el 5 de gener. La rua començarà a les 19h a la Creu de la Mà i enfilarà el carrer Nou . A partir d’allà continuarà pel carrer Castelló fins a la plaça del Gra, continuarà pel carrer Rutlla i acabarà a la Rambla passant pel carrer Blanch i el carrer Caamaño.

A la plaça del Gra es situarà la zona de baixa intensitat sensorial, on es reduirà el volum i no hi haurà efectes sonors i lluminosos estridents.

En el marc de l’arribada de Ses Majestats el 2 de gener a les 18.00h i el 3 de gener a les 16.00h hi haurà el Campament Reial a l’Església de Sant Pere. El 4 de gener el Patge Reial esperarà els més menuts al Casino Menestral Figuerenc a les 18.00h.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha destacat que “ Per fi podem tornar a viure la cavalcada dels Reis d’Orient sense restriccions. I aquest any arriba amb moltes sorpreses, amb una carrossa nova plena de joguines. Una cavalcada participativa i pensada per a tothom, per això acabarà el recorregut a la Rambla”.

La regidora de Festes, Ester Marcos, “Enguany repetim la zona de baixes intensitats sensorials, perquè tothom pugui gaudir de la cavalcada. Hi haurà una grada adaptada a la Rambla per a les persones amb discapacitat visual i mobilitat reduïda. A més a més, comptarem amb una intèrpret de la llengua de signes durant el discurs de Ses Majestats.”