Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hi participaran Jordi Zurita pilot amb 15 anys de recorregut i Pedro Torres amb 12 anys d’experiència entre d’altres Es realitzarà al Teatre El Jardí i estarà obert a tot el públic

Figueres acull el primer esdeveniment d’e-sports que enfrontarà a pilots professionals contra simracers del màxim nivell del panorama nacional.

Figueres organitza un acte al Teatre Jardí on es reuniran professionals de carreres amb simracers del màxim nivell del panorama nacional. L’objectiu és oferir un esdeveniment a tots els seguidors del món de l’automobilisme, i demostrar que els simracers poden arribar a competir amb grans professionals del sector.

L’acte comptarà amb sis pilots d’alt nivell. Jordi Zurita, amb 15 anys de recorregut als ral·lis i participant en 81 sortides com a professional assolint la victòria en 18. També participarà Pedro Torres (@pedrotekart5713) , amb 12 anys d’experiència al kàrting, 2 cops campió del fórmula Catalunya, 3r classificat en el campionat de Catalunya de KZ i subcampió de la selecció de pilots de Kuruma Motorsport per competir la Copa Clio aquest any. Al llarg de la setmana s’anunciaran la resta de participants.

Emilio Gutierrez (Sademilio) , amb més de 3 anys d’experiència comentant carreres virtuals en el món del SimRacing serà el comentarista de l’acte.

Paralel·lament, hi haurà diferents cotxes exposats a la Plaça Josep Pla.