Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casa Empordà organitzarà una exposició col·lectiva d’artistes guanyadors d’aquests ajuts a partir del 27 de setembre

Es commemoren 10 anys de les beques AGITA a la creació i ajuts a la producció, exhibició i difusió de les arts de Figueres.

L’Ajuntament de Figueres va impulsar l’any 2006 les primeres beques per a la creació, ajuts a la producció, exhibició i difusió de les arts amb l’objectiu de fomentar la creativitat, facilitant l’aparició, el desenvolupament i la consolidació de projectes artístics contemporanis a la ciutat de Figueres.

Fins a l’actualitat, les beques AGITA han permès desenvolupar més d’una seixantena de projectes artístics que han pogut desenvolupar-se a la ciutat de Figueres provinents de diferents disciplines artístiques com les arts visuals, escèniques o plàstiques, entre d’altres.

Per commemorar aquesta efemèride l’Ajuntament de Figueres i el Museu de l’Empordà han organitzat una exposició col·lectiva on es fa un repàs a les obres guanyadores de les beques AGITA i es mostra l’evolució dels mateixos artistes durant tots aquests anys a través de treballs i produccions posteriors.

El regidor de Cultura de Figueres, Alfons Martínez, ha ressaltat que “la selecció dels projectes AGITA exposats són un bon reflex del desenvolupament artístic dels seus creadors i un exemple de com Figueres aposta pel desenvolupament de projectes artístics en totes les seves disciplines”.