Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous, coincidint amb el mercat setmanal de la roba, entren en funcionament els nous lavabos públics del passeig Nou. Ubicats al mateix espai que els anteriors -a les escales que connecten amb el parc...

Optant per aquest sistema, els lavabos del passeig Nou són completament automatitzats, tan pel que fa a la seva obertura i tancament -de  7 a 22 hores-, com per la seva neteja. I és que després de cada usuari, els lavabos es netegen de forma automàtica.

“Hem decidit optar pel mateix sistema que la resta de serveis públics de Figueres per la seva eficiència i estalvi. A més, perquè amb els més de 70 usos al dia de mitjana entre tots que hem tingut els últims quatre anys i mig, i les poques incidències, ens demostren que són un model òptim per oferir als ciutadans i visitants”, explica el regidor de Serveis Urbans, Joaquim Felip.

Amb l’entrada en funcionament dels lavabos es tanquen els últims detalls de la reforma del passeig Nou de la ciutat i, a més d’oferir un servei molt útil els dies de mercat, també serviran pels turistes que arriben a la ciutat amb bus i que des de fa unes setmanes desencotxen dels vehicles a la ronda del Parc.