Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou director del Museu de l'Empordà ha estat escollit per concurs públic de mèrits i projecte en el qual s'han presentat 26 aspirants. Eduard Bech actualment és el responsable de comunicació dels Museus d'Olot i conservador del Museu dels Sants.

El museòleg i gestor cultural Eduard Bech guanya el concurs de mèrits per dirigir el Museu de l'Empordà.

Ahir, 21 de setembre, el jurat del concurs de mèrits i projecte per a la selecció del nou director del Museu de l'Empordà es va reunir després que els aspirants defensessin els projectes presentats a concurs aquest estiu i va resoldre que el projecte presentat per Eduard Bechfos l'escollit , i també es van valorar els mèrits acreditats per ocupar el lloc.

Eduard Bech és llicenciat en Història de l'art i màster en Gestió del patrimoni cultural, actualment és el responsable de comunicació dels Museus d'Olot i conservador del Museu dels Sants d’Olot. Bech té experiència en direcció de programació de museus i coordinació i gestió de programes, cursos i exposicions a Barcelona, Figueres i Olot.

L'alcaldessa de Figueres i regidora de Cultura, Marta Felip, felicita el nou director i espera amb la seva incorporació donar un nou impuls al Museu i potenciar-ne totes les possibilitats:

"Obrim una nova pàgina que ens ha de permetre posar en valor i dinamitzar el Museu de l'Empordà, acostant-lo als figuerencs i empordanesos i projectant-lo arreu”.