Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dimarts, 2 de desembre, Figueres ha recuperat poc a poc la normalitat després dels danys ocasionats per la llevantada del cap de setmana. Destacar que els tècnics municipals han decidit, a mig mat...

I és que aquest dilluns, els tècnics van col·locar uns testimonis que han servit per constatar que la part desmuntada havia cedit poc més d'un mil·límtere. Davant d'aquesta situació s'ha decidit actuar per eviatr danys majors.

Encara sobre el passeig figuerenc, aquest mati s'han taslladat les parades del mercat de Nadal i també s'ha instal·lat un avey gegant. Tot plegat s'inaugurarà el proper divendres, 5 de desembre. .

- Pel que fa afectacions particulars, vint veïns de la ciutat han fet ús del servei d'assessorament que l'Ajuntament ha posat a disposició dels ciutadans per resoldre totes les consultes i dubtes relacionades amb les assegurances i els danys ocasionats per la llevantada. L'atenció continuarà fins divendres, de 10 a 14 hores, a l'OMAC (avda Salvador Dalí, 107).

Finalment, avui s'ha confirmat que l'únic centre educatiu que encara no havia obert les seves portes, l'Escola Anicet de Pagès, ho farà demà amb relativa normalitat.