Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei municipal de manteniment de via pública ha començat, aquesta setmana, els treballs per convertir el solar, situat al barri de la Creu de la Mà, en un nou aparcament públic.

El nou aparcament tindrà un total de 35 places -dues d’elles reservades a conductors amb minusvalia- distribuïdes en una superfície de poc més de 1.200 metres quadrats. En paral·lel als treballs per fer possible l’aparcament, l’Ajuntament també realitzarà una actuació a les voreres de la cruïlla dels carrers Torres i Bages i Borrassà per eliminar les barreres arquitectòniques.

L’espai, on inicialment s’hi volia fer una promoció d’habitatges, és de titularitat privada. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietat per llogar-lo i reconvertir-lo en un aparcament públic.

“Començar aquesta obra és una satisfacció doble. Per un costat perquè oferim un nou espai públic d’aparcaments en una zona molt com el barri de la Creu de la Mà, i per l’altra costat perquè és un projecte redactat pels serveis municipals i que està executant el Servei municipal de manteniment de la via pública”, explica el seu regidor, Joaquim Felip.

Augment places d’aparcament

Des de principi de mandat, l’Ajuntament ha creat noves places d’aparcament gratuït a diferents punts de la ciutat com per exemple al carrer Rec Arnau, a la plaça El·líptica, al Parc Sol o al sector Costa Brava. També s’han creat noves places de pagament amb la construcció de l’aparcament de l’Hospital, l’aparcament del Passeig Nou (actualment en obres) i els projectes per ampliar els existents a plaça Catalunya i a El Garrigal.