• Home/
  • Agenda/
  • Projecció 'La fiesta de despedida' al Cineclub Diòptria

Agenda

Projecció 'La fiesta de despedida' al Cineclub Diòptria

Dins del projecte 'La Mort, Digna i Il·lustrada' de l'Associació Dret a Morir Dignament es projecta aquesta pel·lícula al Cineclub Diòptria el 17 de gener a la Sala La Cate. Entrada gratuïta.

Dia: Dimecres 17 de gener

Hora: 21 hores

Lloc: Sala La Cate

Entrada gratuïta

L'Associació Dret a Morir Dignament i Cineclub Diòptria presenten la projecció d'aquesta pel·lícula dins de les activitatsprogramades al projecte 'La Mort, Digna i Il·lustrada' que impulsa l'Associació.

El projecte, a més, consta d'una xerrada i debat a càrrec de la Presidenta de la DMD Isabel Alonso i d'un recurs educatiu amb activitats didàctiques pel segon cicle de secundària i batxillerat. A més de visites guiades i permanències amb una persona voluntària de DMD a l'exposició.

Sinopsis de 'La fiesta de despedida' de Sharon Maymon (2014):

A una residència de gent gran de Jerusalem, un grup d'amics construeix una màquina per practicar l'eutanasia amb la fi d'ajudar a un amic malalt terminal. Però quan s'escampen els rumors sobre la màquina, altres els hi demanaran ajuda, el que es plantejarà com un dilema emocional i els implicarà en una aventura absurda.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )