• Home/
  • Agenda/
  • Itinerari literari 'Fages de Climent a Figueres' a càrrec de Joan Ferrerós

Agenda

Itinerari literari 'Fages de Climent a Figueres' a càrrec de Joan Ferrerós

Com a activitat dins de l'Any Fages que es celebra aquest any, es farà un recorregut per Figueres basat en la seva obra. Es mostrarà la vinculació de l'autor amb la ciutat i es visitaran els llocs més destacats dels que es fan referència a la seva obra.

Dia: Dissabte 17 de març

Hora: 12 h

Lloc de trobada: Biblioteca Fages de Climent

Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca de Figueres: 972.677.084 / info@bibliotecadefigueres.cat

Carles Fages de Climent va néixer i morir a Figueres (1902-1968) però hi va viure poc temps. Tot i amb això, l’escriptor estava molt vinculat a la ciutat, tal com demostren els nombrosos textos en què en parla. L’obra literària de Fages és molt diversa. És conegut sobretot com a poeta culte i com a epigramista, però també va publicar prosa –novel·la, memòries i assaig–, teatre en prosa i en vers, i periodisme. En totes aquestes manifestacions literàries fa referència a Figueres en algun moment o altre.

L’itinerari Fages de Climent a Figueres, número 14 de la col·lecció d’itineraris literaris autoguiats que publica regularment la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada - Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona, és una mostra de l’afecte que Fages professava per Figueres i, alhora, permet recórrer la ciutat a través de les diverses referències que apareixen en el conjunt de la seva obra literària.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )