Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recull de productes agroalimentaris de l’Alt Empordà regulats per una denominació d’origen, una indicació geogràfica protegida, marca de qualitat, o que han estat elaborats a partir de productes antics tradicionals recuperats seguint les indicacions de la producció integrada.

Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, amb la col·laboració dels  Ajuntaments de Figueres, Roses, Vilamalla, Vilafant, l’Escala, Llançà, Castelló d’Empúries, la Jonquera, el Consorci Salines-Bassegoda i l’entitat Empordà Turisme, s’ha elaborat un recull de productes agroalimentaris de la comarca.

 La condició és que siguin productes regulats per una denominació d’origen, una indicació geogràfica protegida, una marca de qualitat, o que hagin estat elaborats a partir de productes antics tradicionals recuperats seguint les indicacions de la producció integrada. 

L’objectiu d’aquest llistat és facilitar al consumidor, al turista o als restauradors, la recerca de productes de la zona que tenen alguna distinció de qualitat. Per la seva naturalesa, aquest recull pot anar canviant, i s’espera que sigui una guia útil i que arribi a tothom a qui li pugui interessar.

Podeu consultar el llistat AQUÍ