Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espai informatiu i enllaços d'interès de jornades, tallers, cursos dirigits al sector agrari, alimentari i agroalimentari. 

Recull de formació contínua, formació reglada, cursos i jornades tant presencials com on-line, a càrrec d'entitats relacionades amb el sector agrari, alimentari i agroalimentari. 

Aquestes entitats ofereixen formació especialitzada del sector: 

Escola Agrària de l'EmpordàÉs una escola que es troba al municipi de Monells, al Baix Empordà, enmig d'un entorn rural ubicat dins el campus Agroalimentari de Girona, juntament amb l'IRTA, i forma part de la xarxa d'escoles del Servei de Formació Agrària del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. L'especialitat del centre és la formació dirigida a la indústria alimentària, tant pel que fa a la formació contínua com a la reglada. 

RuralCat. És el web de continguts i serveis destinats als profesionals agroalimentaris, forestals, pesquers i del món rural, i a entitats i persones vinculades a aquests àmbits. El portal RuralCat és un projecte nascut l'any 2002, a iniciativa del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per ajudar en la competitivitat i connectivitat del sector i contribuir al desenvolupament del teixit productiu del territori, que permet incorporar les TIC, mitjançant eines i serveis, utilitzant les darreres tecnologies. 

Servei de formació agrària del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. El web de Departament ofereix informació sobre els formatius relacionatr amb el món agrari, cursos de formació, formació a distància, validació de cursos, formació per a l'emprenedoria dins el sector agrari, etc. 

Unió de Pagesos. El sindicat Unió de Pagesos ofereix formació continua i transferència tecnològica als professionals agraris com un element de professionalització, desenvolupament i competitivitat del sector agrari. 

IDFO (Institut per al desenvolupament de la Formació i l'Ocupació). IDFO ofereix un cercador de cursos i també un apartat de formació per a les empreses. 

ASAJA. Adjuntem l'apartat de formació del sindicat ASAJA. 

Cambra de Comerç de Girona. La Cambra de Comerç de Girona treballa, entre d'altres, per millorar la dinamització de l'economia local a través d'incentivar la formació, recolzant i impulsant els diferents sectors econòmics, millorant les estructures formatives fomentant l'accés dels empresaris i els seus treballadors a una formació especialitzada, continuada i d'alt interès per al teixit empresarial de les comarques gironines. Al seu web trobareu informació sobre diversos plans i programes de formació.