Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà van néixer l’any 2009 per reconèixer l'aportació de les noves iniciatives empresarials com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball a la comarca. El 2023 s’ha celebrat la quinzena edició dels premis amb un rècord de candidatures presentades: 22, fet que avala la consolidació dels premis i l’esforç de l’organització en la promoció de la iniciativa emprenedora a l’Alt Empordà.


Pel que fa als guardons, aquests es distribueixen en sis categories:


1. Premi Jove Empresari, que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys amb una trajectòria empresarial destacada.


2. Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa Altempordanesa més viable, innovador i amb major potencial de creixement, dotat amb un 1r Premi de 3.000€ en metàl•lic i publicitat al Setmanari l’Empordà per un valor de 1.500€; i un 2n Premi dotat amb 1.500€ en metàl•lic.


3. Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi posat en pràctica iniciatives destacades en l’àmbit de la responsabilitat social i la sostenibilitat en el territori, dotat amb 1.500€ en metàl·lic.


4. Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis: estudiants d’ESO i estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Els membres de l’equip guanyador (màxim 6 alumnes/equip) de cada categoria rebran una mini tauleta digital.


5. Premi a la Innovació, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1.500€ en metàl·lic.


6. Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1.500€ en metàl·lic.


Aquests guardons els fan possible els ajuntaments de Figueres, Roses i Castelló d’Empúries, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, l’Associació de Joves Empresaris de Girona, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

El termini de presentació de propostes pels premis d'enguany comença l'1 d'abril i acaba el 13 de maig. Trobareu les bases i el model de sol·licitud aquí


Més informació a: https://premisemprenedorsaltemporda.com