Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria anticipada 2023

El passat 17 de juliol de 2023, l’Ajuntament de Figueres va iniciar el Programa Treball i Formació convocatòria anticipada 2023(EXP. SOC026/22/000125) amb la contractació de 4 participants  a la Línia PANP. Aquest programa preveu contractes de 12 mesos per la millora de l’ocupabilitat dels participants, acompanyant-los i donant eines, perquè desenvolupin habilitats i capacitats que els permetin millorar llur situació laboral o professional, detectar les necessitats de suport i promoure l’atenció reforçada dels col·lectius amb més dificultat d’inserció. També inclou  formació transversal de 70 hores a realitzar en horari laboral i la contractació del personal d’acompanyament i coordinació.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel SOC i finançada pel SOC, SEPE i Ajuntament de Figueres.

El perfil dels participants d’aquesta convocatòria del Programa de Treball i Formació són  aturats de llarga durada, col·lectiu  que presenten un alt índex d’atur.

Els projectes que es duran a terme en aquesta edició són "Suport al desenvolupament de serveis i processos administratius de la Biblioteca Fages de Climent " i  "Suport auxiliar a l'àrea de Promoció Econòmica".

Aquest programa té dues actuacions significatives, com són la formació i l’acompanyament. En aquesta edició la formació serà transversal i té per objecte dotar a les persones destinatàries de coneixements, aptituds i habilitats aplicables a moltes activitats laborals. L’acció d’acompanyament, consisteix en donar suport, dirigir i guiar, durant l’execució del programa, per facilitar l’adaptació al lloc de treball, reforçar i millorar les seves competències.

“Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/4162/2022, de 27 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria anticipada per a l'any 2023, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació per a la participació de les entitats locals ((SOC – TRFO EELL) (ref. BDNS 667328). Regulat per l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació i per l'Ordre EMT/68/2022, de 20 d'abril, de modificació de l'Ordre EMT/176/2021.

Ministerio de Trabajo

SOC

Generalitat

Ajuntament de Figueres