Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nou espai per a l’atenció d’empreses i persones emprenedores de la comarca de l’Alt Empordà

On som?

Som a la capital d'una comarca plena d'oportunitats on els vells models econòmics han de canviar, volem empreses sostenibles i competitives en un entorn de reactivació econòmica i de transformació.

Què volem?

Acompanyar a la creació de noves empreses que puguin liderar el canvi de model econòmic i diversifiquin les possibilitats d’ocupació de qualitat a la ciutat, actuant com a tractores dels diferents sectors empresarials.

Qui és el públic objectiu d’aquest nou recurs?

Les personesamb iniciativa emprenedora i capacitat d'innovació que vulguin desenvolupar una idea de negoci i els calgui una xarxa de suport. Les empreses amb necessitat de transformar-se per adaptar el negoci i projectar-lo al futur.

Què és l’Espai d’Innovació Empresarial de Figueres?

Al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer de Figueres obrim un espai on sembrar una idea empresarial. Des de l'Ajuntament de Figueres hem creat una xarxa de suport i acompanyament perquè l'empresa pugui disposar d'una seu física, serveis bàsics i la mentoria, formació i acompanyament per part d'equips especialitzats, que abonin aquesta idea innovadora fins a transformar-la en una empresa competitiva i autònoma.

Per què innovació empresarial?

Per ajudar les empreses a professionalitzar-se, trobar noves fonts de finançament per impulsar nous projectes, per transformar els models energètics en models més sostenibles ecològica i econòmicament, formació a mida de les necessitats de cada sector i suport a l’innovació.

Figueres impulsa un nou model econòmic:

  •  Empreses innovadores, sostenibles i competitives.
  •  Llocs de treball de qualitat.
  •  Diversificació econòmica.
  •  Suport i acompanyament a l'emprenedoria.

 

L’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà” (Operació GO03-001934) està inclosa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Girona, ecosistema innovador”, liderat per la Diputació de Girona.

Aquesta acció està cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, en un 50% de la despesa elegible, i en un 25% per la Diputació de Girona.