Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En homenatge a l'entranyable meteoròleg figuerenc.

L’Ajuntament de Figueres va convocar la 3a edició del Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia, convidant a participar en aquesta nova oportunitat per difondre i compartir l'afecció per la meteorologia a través de la fotografia.

Aquest concurs vol retre homenatge a l'entranyable meteoròleg figuerenc Ferran Pou, qui va morir el 2013 i va ser un dels màxims exponents de la figura d'observador meteorològic a Catalunya. Serà recordat per la seva expertesa sobre meteorologia i per la seva dedicació, passió i perseverança en la feina diària de recollida i interpretació de les dades del temps de Figueres i de l'Alt Empordà. Va ser membre de la Xarxa d'Observadors Meteorològics del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i observador meteorològic de la Agencia Estatal de Meteorología (AEMET).

El dimecres 21 de desembre de 2016, a les 19:30h, va tenir lloc l'acte de lliurament de premis a la Biblioteca Carles Fages de Climent. En el mateix acte es va inaugurarar l'exposició de les fotografies finalistes i d'altres d'interès meteorològic.

Podeu consultar les fotografies premiades.