Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot el que necessites saber

Un animal és un ésser viu, no un objecte del què us pugeu deslliurar en qualsevol moment. Cal que reflexioneu profundament sobre els avantatges i els inconvenients que implicarà tenir un animal de companyia. Es tracta d’una responsabilitat que ningú us obliga a adquirir i que us produirà unes obligacions que, amb el temps, si no n’esteu plenament convençuts, se us poden fer feixugues. Entre d’altres, caldrà que cobriu les seves necessitats alimentàries, sanitàries i higièniques, amb els costos que això comporta, que l’ensenyeu a respectar l’entorn i les persones i que li oferiu l’atenció i l’estima que requereix.

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans que comprar-lo, valoreu la possibilitat d’adoptar-ne un, ja que n’hi ha molts que no tenen la sort de rebre el caliu d’una llar.

ADOPTAR UN GOS

L'Ajuntament de Figueres tutela la custòdia de gossos que han estat perduts i/o abandonats dins el terme municipal de Figueres.

Els gossos recollits per l'Ajuntament de Figueres son trasllatats a la Residència Canina de Girona, https://www.residenciacaninaladevesa.com . Aquesta té delegada la custòdia i la cura dels gossos abandonats recollits a Figueres.

Aquest gossos busquen una família que els ofereixi la oportunitat d'una nova llar.

A més anireu trobant informació actualitzada dels gossos que es troben en estat d'adopció i/o acollida a través del perfil d'instagram de Casa dels Animals: https://www.instagram.com/casa_dels_animals_figueres/  SEGUEIX-NOS!

En cas d'estar interessats i/o vulgueu informació sobre algun animal podeu:

- posar-vos en contacte a través del missatger d'instagram

-o bé escriure un correu a mambient@figueres.org o bé trucar al 615 82 17 60

ADOPTAR UN GAT

L'any 2020 es va signar un conveni de col·laboració entre l'associació  SOS Mininos i l'Ajuntament de Figueres per tenir cura de les colònies de gats ferals de la ciutat.

Actualment els gats de Figueres que poden ser donats en adopció és troben a la gatera municipal ubicada al Carrer del Rec Arnau, 12, 17600 Figueres.

Podeu seguir els gats que es troben en estat d'adopció a través del perfil de facebook de SOS Mininos: https://www.facebook.com/SosMininusFigueres/?locale=es_ES