Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa d'emancipació i inclusió juvenil de l’Ajuntament de Figueres és un espai de proximitat especialitzat de forma itinerant per facilitar el projecte de vida de les persones joves que es troben en situació de vulnerabilitat, garantint una atenció individualitzada i acompanyament integral als diversos àmbits de la seva vida, i aconseguir així la seva inclusió activa al territori.

Aquest recurs s'emmarca dins el Contracte Programa 2022-2025 de la Generalitat, i està dirigit a joves vulnerables de la ciutat de Figueres d'entre 16 i 29 anys: Joves Migrats Sols, joves que es trobin dins el Sistema Públic de Protecció o bé que n’hagin sortit, així com joves en situació de vulnerabilitat que no hagin estat dins el circuit de protecció.

Protecció de dades personals

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, Ajuntament de Figueres -com a responsable del tractament- garanteix la protecció de la privadesa i confidencialitat de les dades personals que es faciliten per a la gestió dels tràmits i sol·licituds, així com la prestació de serveis municipals. 

Les dades personals que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin es conservaran de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada cas. L'Ajuntament de Figueres ha implementat les mesures de seguretat necessàries i adequades als riscos associats al tractament. Les seves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment o el consentiment inequívoc, segons el cas. 

Per accedir, rectificar, oposar-se o exercir la resta dels vostres drets sobre les vostres dades heu de dirigir-vos a l'Ajuntament de Figueres, Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC), Av. de Salvador Dalí i Domènech, 107, 17600 Figueres, Girona o mitjançant instància general a la Seu Electrònica amb assumpte “Tutela dels drets”. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat a  www.figueres.cat