Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El buc d'assaig és una eina al servei dels joves creadors en l'àmbit de la música

Després d'un tancament per la pandèmia recupera la seva activitat el buc d'assaig i l'espai creatiu a la Oficina Jove.

El buc d'assaig és un espai dirigit a joves d'entre 12 i 29 anys del territori implicats i motivats en l'àmbit musical, joves que no tenen els recursos suficients per llogar un espai per assajar amb el seu grup de música. Grups que busquen una sonoritat adequada. Els grups de música que es poden beneficiar d'aquest espai han de ser emergents i no professionals.

També està dirigit a joves de Figueres i comarca que busquen un assessorament i una orientació a nivell musical que pot o no estar lligada al que poden oferir les escoles de música del territori o més enllà d'aquestes.

L'espai creatiu és una sala de miralls a disposició dels joves també per tal que en puguin disposar i proposar activitats, així com dur-hi a terme les activitats que ells necessitin i desitgin; assajos de playbacks, exposicions, assajos de teatre, xerrades... Espai al seu abast reservant la sala!

Els objectius d'aquests dos espais són:

  • Fomentar i valoritzar la participació cultural dels joves en el territori.
  • Convertir el buc, en un espai creatiu i musical de referència entre els joves a nivell de territori.
  • Afavorir la música, la participació, i la cultura per a formar joves dotant-los d'eines que els permetin esdevenir ciutadans més cultes i en definitiva més lliures.
  • Oferir un servei i una programació musical de qualitat.
  • Assessorar i donar suport als grups novells del territori.
  • Arribar a un públic ampli, variat, i dinàmic.
  • Ampliar i millorar la programació amb activitats variades i adaptades a diferents usuaris.
  • Millorar el comportament dels joves, (acceptació de les normes bàsiques) per a després iniciar processos participatius que els involucrin en la tria i realització de les activitats

 

Per tal de poder reservar qualsevol dels dos espais només cal enviar un mail a bucfigueres@gmail.com o bé passar per Oficina jove al C/ Anicet de Pagès nº 2 o trucant al 972673728

www.empordajove.cat