Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'esport: benestar per a la teva salut mental

Si vols assistir a l'esdeveniment "L' esport, Benestar per la salut mental" respon aquest petit formulari.

Protecció de dades personals

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, Ajuntament de Figueres -com a responsable del tractament- garanteix la protecció de la privadesa i confidencialitat de les dades personals que es faciliten per a la gestió dels tràmits i sol·licituds, així com la prestació de serveis municipals. 

Les dades personals que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin es conservaran de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada cas. L'Ajuntament de Figueres ha implementat les mesures de seguretat necessàries i adequades als riscos associats al tractament. Les seves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment o el consentiment inequívoc, segons el cas. 

Per accedir, rectificar, oposar-se o exercir la resta dels vostres drets sobre les vostres dades heu de dirigir-vos a l'Ajuntament de Figueres, Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC), Av. de Salvador Dalí i Domènech, 107, 17600 Figueres, Girona o mitjançant instància general a la Seu Electrònica amb assumpte “Tutela dels drets”. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat a  www.figueres.cat