Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El casal d’estiu vol oferir als infants la possibilitat de realitzar activitats a la  ciutat i prop del seu entorn habitual amb l’objectiu de que els infants assoleixin uns aprenentatges que els acompanyin en el seu desenvolupament personal. A partir d'activitats variades els participants poden desenvolupar les seves habilitats sempre lligades a valors, actituds i normes, aspectes fonamentals en l'educació en el lleure, com ara els hàbits d'higiene, la salut alimentària, el respecte, el treball en equip, la cura del material, l'ordre, la resolució de conflictes, la convivència...També es duran a terme excursions, ja sigui dins la mateixa ciutat o a altres pròximes. Els jocs d'aigua i l'accés a les piscines quedarà limitat a la normativa vigent en el moment del desenvolupament del casal.

 El projecte educatiu del casal consta d'uns objectius concrets i una metodologia per tal de dur-los a terme, pròpia de l'educació en el lleure, i sempre tenint en compte les necessitats dels infants, ja sigui per edats com per característiques pròpies.

Dates:  El casal es durà a terme de dilluns a divendres de l'1 al 31 de juliol de 2024, i de l'1 al 23 d'agost de 2024. 

Horari: De 9 a 13h, hi haurà servei d'acollida i de menjador opcional, gestionat per l'empresa organitzadora del casal.

Edats: Aquest casal està dirigit a infants i joves que hagin cursat I3 I fins a 2n d'ESO.

Preus:

JULIOL:  Quota general Juliol: 150€          Quota bonificada Juliol: 135€ (Família nombrosa, monoparental o preu per el 2n germà) * Sempre acreditat amb la documentació corresponent.     Quota social Juliol i/o agost: 50€ (Família vulnerable) **Sempre amb informe dels serveis socials de Figueres.

AGOST: Quota general Agost: 120€         Quota bonificada Agost: 110€ (Família nombrosa, monoparental o preu per el 2n germà) * Sempre acreditat amb la documentació corresponent.      Quota social Juliol i/o agost: 50€ (Família vulnerable) **Sempre amb informe dels serveis socials de Figueres.

Període i procediment de preinscripció i matrícula:

- PREINSCRIPCIONS: Del 7 a 14 de maig a través de la app Figueres 360, disponible en Playstore (Android) i a l'AppStore (Apple)

- SORTEIG I LLISTES: El dia 15 de maig es durà a terme el sorteig ( en cas que hi hagi més demanda que oferta de places) i es publicaran les llistes d'admesos i exclosos a la web de l'Ajuntament de Figueres.

- CORREU INFORMACIÓ DE PAGAMENT: Del 15 al 22 de maig es rebrà un correu amb la informació del pagament a realitzar.

- MATRÍCULA: Del 22 de maig i fins el 31 del mateix mes es duran a terme les matrícules:

      • Presencial: es durà a terme a la Oficina Jove de Figueres, al C/ Anicet de Pagès nº 2. de 9 a 14h de dilluns a divendres en el cas dels casals de lleure i espais artístics i creatius. En tots els casos s'haurà d'aportar el formulari* i tota la documentació requerida, inclòs el justificant de pagament.

      • Telemàtica: es durà a terme mitjançant una instància genèrica, especificant el casal i torn assignat, i a través de la web de l'Ajuntament de Figueres. S'haurà d'adjuntar el formulari i tota la documentació requerida, inclòs el justificant de pagament.

A partir del 3 de juny, si queden places vacants, es duran a terme les matrícules dels participants que hagin quedat en llista d'espera.

*Els formularis de matrícula es podran descarregar des de la web de l'Ajuntament o bé es podrà recollir i omplir de manera presencial en els espais habilitats per a la matrícula presencial.