Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els casals esportius pretenen ocupar el temps lliure dels nens i nenes de 6 a 12 anys, fomentant i proporcionant l’adquisició dels coneixements i habilitats motrius bàsiques, generals i específiques per a la pràctica de les diferents disciplines esportives. No cal oblidar que gran part d’aquestes adquisicions es duran a terme mitjançant els jocs preesportius, les formes jugades, els jocs populars i tenint en compte la psicologia evolutiva i els trets bàsics de desenvolupament.

L'objectiu principal és crear un bon espai de convivència i esdevé un referent social, lúdic, esportiu, integrador, cultural i educatiu per als infants i les seves famílies, a partir de la realització d'unes activitats lúdiques, esportives i educatives de qualitat adaptades a les edats i a les necessitats dels participants.

Dates: El casal es durà a terme de dilluns a divendres de l'1 al 31 de juliol de 2024, i de l'1 al 30 d'agost de 2024.

Horari: de 9 a 13h i de 15 a 18h, hi haurà servei d'acollida i de menjador opcional i gestionat per l'empresa organitzadora del casal.

Edats: Aquest casal està dirigit a infants i joves que hagin cursat 1r a 6è de Primària. 

Preus:

JULIOL: Quota general Juliol: 205€

AGOST: Quota general Agost: 205€

Instal·lacions i espais a utilitzar: Aquests Casals es duran a terme en les següents instal·lacions esportives municipals: Complex Esportiu Municipal (Poliesportiu Roser Llop, Pavelló municipal Rafel Mora, Estadi Albert Gurt i Piscines municipals) Institut de Secundària Alexandre Deulofeu (Servei de menjador) Espais determinats per a les sortides programades a diferents llocs de la comarca i amb l'objectiu de realitzar activitats físiques, esportives i recreatives en espais no convencionals de pràctica esportiva o al medi natural.

Període i procediment de preinscripció i matrícula:

- PREINSCRIPCIONS: Del 7 a 14 de maig a través de la app Figueres 360, disponible en Playstore (Android) i a l'AppStore (Apple)

- SORTEIG I LLISTES: El dia 15 de maig es durà a terme el sorteig ( en cas que hi hagi més demanda que oferta de places) i es publicaran les llistes d'admesos i exclosos a la web de l'Ajuntament de Figueres.

- CORREU INFORMACIÓ DE PAGAMENT: Del 15 al 22 de maig es rebrà un correu amb la informació del pagament a realitzar.

- MATRÍCULA: Del 22 de maig i fins el 31 del mateix mes es duran a terme les matrícules:

    • Presencial: Les inscripcions dels casals i campus esportius, es duran a terme al Poliesportiu Municipal de Figueres de les 8:30 a les 20:30 h de dilluns a divendres. S'haurà d'aportar el formulari* i tota la documentació requerida, inclòs el justificant de pagament.

     • Telemàtica: es durà a terme mitjançant una instància genèrica, especificant el casal i torn assignat, i a través de la web de l'Ajuntament de Figueres.

S'haurà d'adjuntar el formulari* i tota la documentació requerida, inclòs el justificant de pagament.

A partir del 3 de juny, si queden places vacants, es duran a terme les matrícules dels participants que hagin quedat en llista d'espera

*Els formularis de matrícula es podran descarregar des de la web de l'Ajuntament o bé es podrà recollir i omplir de manera presencial en els espais habilitats per a la matrícula presencial.