Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’any 2019 es va constituir la Taula Comarcal de Maltractaments, en la que l’ Ajuntament hi forma part. La Taula neix de la voluntat de garantir una major eficàcia en la prevenció, detecció i abordatge integral i multidisciplinari d’aquestes situacions.

Es van crear 3 comissions de treball que es reuneixen periòdicament: Sensibilització i formació, Residències i centres de Dia, Comissions de suport en casos complexes de maltractaments..

Amb l’objectiu és aterrar el protocol de la guia territorial de la comarca, sistematitzant un circuït, un continum en l’atenció creant una xarxa de professionals i serveis. Promoure una xarxa de treball i acció comunitària que facilitin la prevenció i detecció de situacions de maltractament. Potenciar la mirada preventiva sobre el fenomen dels maltractaments, tant des de la perspectiva professional com a nivell de la conscienciació ciutadana.

És per això que es crea aquest circuit de treball per poder garantir una atenció continua mitjançant una xarxa de serveis i professionals en els maltractaments a la Gent Gran i alhora promoure una xarxa de treball i acció comunitària que en faciliti la prevenció i la detecció

Comissió de maltrament