Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats semestrals i trimestrals en els Centres Cívics Municipals (CCM), adreçades a persones majors de 60 anys, amb preus reduïts i amb dues tarifes diferenciades segons edat: una tarifa per persones de 60 a 64 anys i una per a persones majors de 65 anys.

Les activitats dels Centres Cívics Municipals s'organitzen en dos períodes durant l'any: de gener a juny i de setembre a desembre. Per a poder participar en les activitats només cal la prèvia matriculació i el pagament de l'activitat, si és que és de pagament. També hi ha activitats gratuïtes com l'espai de la gent gran al Centre Cívic Joaquim Xirau, que és un espai on la gent gran del barri cada tarda de dilluns a divendres es reuneixen per a compartir l'estona, veure la televisió, jugar a jocs de taula, etc.

Les activitats que habitualment s'organitzen als CCM són:

• Tallers de gimnàstica +60: dirigits per monitors/es especialitzats en gimnàstica suau, automassatge, Pilates, Atmandance: ballar per fer salut!
• Tallers d'estimulació cognitiva i d'entrenament de la memòria: on es treballa la memòria, la planificació i organització del dia a dia, la numerologia i el càlcul mental... tot això mitjançant les noves tecnologies, escrits, converses i jocs.
• Tallers per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil i altres temes relacionats amb la informàtica i les noves tecnologies


Per a més informació:
Centre Cívic Creu de la Mà: Pl. Remei Bosch, s/n T. 972678596 - ccreudelama@figueres.org

Centre Cívic Joaquim Xirau (Marca de l'Ham), ctra. de Vilatenim, 45 Tel. 972678622 - cxirau@figueres.org

Servei d´Acció Cívica i Drets Civils i Cooperació: Av. Salvador dalí, 107, 1r, Tel. 972032333