Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'acte tindrà lloc el 23 de febrer i es poden presentar candidatures fins el dia 26 de gener

  Des del Servei Municipal d’Esports estem preparant una nova edició de la Nit de l’Esport, un acte institucional on l’Ajuntament de Figueres reconeix als esportistes figuerencs destacats o que formen part activa de les diferents entitats de la nostra ciutat. L’acte tindrà lloc el divendres 23 de febrer a les 20:00h al Teatre Jardí de Figueres.


  Enguany apostem per una gala més visible i notòria a través d’unes bases més selectives, atorgant així més prestigi al certamen. Específicament, i com a novetat, les categories de guardó al mèrit esportiu i a la trajectòria esportiva, una nova figura que premiarà a persones físiques i entitats per les seves contribucions a la vida de l’esport figuerenc, seran valorades per un jurat format, entre d’altres, per periodistes esportius de la comarca i presidents dels clubs de la ciutat.

  Pels que estigueu interessats a formar part del jurat podeu adreçar una petició a esports@figueres.org. Durant l'acte es vol distingir els següents tipus d’èxits esportius:


  - ESPORTISTES DESTACATS D'ESPORTS INDIVIDUALS, que han obtingut èxits esportius en categories d’àmbit autonòmic, nacional o internacional de modalitats individuals. Es premiaran els següents mèrits:


  - 1r, 2n i 3r classificat en campionats de Catalunya de la seva modalitat esportiva
  - 1r, 2n i 3r classificat en campionats d’Espanya de la seva modalitat esportiva
  - 1r, 2n i 3r classificat en campionats internacionals o Jocs Olímpics de la seva modalitat esportiva


  Per considerar vàlida una candidatura caldrà demostrar, amb documentació de rigor, que l’esportista ha superat uns classificatoris provincials, autonòmics o nacionals previs, i que ha resultat guanyador en una disciplina i categoria amb una participació mínima de 3 atletes. El campionat haurà d’estar institucionalitzat i organitzat directament per la Federació catalana, espanyola o internacional de la modalitat esportiva corresponent.


  S’haurà d’acreditar l’èxit esportiu amb el certificat federatiu corresponent, a més d’omplir el full de recollida de dades on caldrà omplir el nom i cognoms de l’atleta, classificació, nom del campionat, categoria i lloc i data de celebració de la competició.


  - EQUIPS DESTACATS D'ESPORTS COL·LECTIUS, que han obtingut èxits esportius en categories d’àmbit autonòmic, nacional, europeu o internacional de modalitats col·lectives. Es premiaran els següents mèrits:
  - Campió del seu d’àmbit català, com a mínim.


  El campionat haurà d’estar institucionalitzat i organitzat directament per la Federació catalana, espanyola o internacional de la modalitat esportiva corresponent. 


  - GUARDÓ AL MÈRIT ESPORTIU a aquella entitat que ha destacat per un determinat gest/mèrit i/o especialment per la seva dedicació a la vida de l’Esport Figuerenc. En aquest cas, les candidatures s’han d’entrar, juntament amb el full de recollida de dades adjunt, per instància telemàtica al registre d’entrada de l’Ajuntament: https://seu-e.cat/ca/web/figueres/tramits-i-gestions/-/tramits/tramit/12873385?p_auth=Mw5CBJ3V.


  - GUARDÓ A LA TRAJECTÒRIA ESPORTIVA a aquella persona de la vostra entitat que ha destacat o per la seva pràctica esportiva i/o especialment per la seva dedicació a la vida de l’esport figuerenc. En aquest cas, les candidatures també s’han d’entrar, juntament amb el full de recollida de dades adjunt, per instància telemàtica al registre d’entrada de l’Ajuntament: https://seu-e.cat/ca/web/figueres/tramits-i-gestions/-/tramits/tramit/12873385?p_auth=Mw5CBJ3V.


  De tots els aspirants necessitem una imatge en format digital d'alta resolució i en orientació horitzontal, relacionada amb l'activitat esportiva que desenvolupa.


  Totes les candidatures amb les dades corresponents les haureu de fer arribar abans del 26 de gener de 2024 per correu electrònic a: nitesportfigueres@gmail.com.