Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats físiques dirigides per a joves de secundària, que es realitzen amb suport musical i material esportiu divers.

Objectius
1. Oferir activitats d’exercici físic atractives per adolescents tenint en compte la perspectiva de gènere
2. Acompanyar els nois i noies en el pas de l’esport escolar a l’esport comunitari
3. Prevenir el consum de drogues i altres conductes de risc a l’adolescència
 
A qui s’adreça?
Nois i noies adolescents entre 16 i 18 anys de centres d’ensenyament del Pla Català d’Esport a l’Escola que no fan activitat física ni esportiva. També a altres joves de la mateixa edat que compleixin els requisits que demana la Generalitat de Catalunya (situació de vulnerabilitat que caldrà valorar individualment).
 
1a Fase
- Fase escolar sortida didàctica de tot el grup classe a una instal·lació esportiva de fitnes per fer un “ d’activitats dirigides". 
Jornada matinal en horari lectiu al centre de fitnes assignat de la vostra població per cada grup classe de quart d’ESO Aquesta jornada té una durada aproximada de 2 hores i inclou el tast d’activitats dirigides de fitnes i la resposta als qüestionaris de valoració Totes les activitats estan dirigides pel personal del centre esportiu i no tenen cap cost pel centre educatiu (excepte el desplaçament a la instal·lació)
 
2a Fase fins al juny o fins els 18 anys
- Fase extraescolar - 2 tardes a la setmana d’activitats dirigides pagant una quota subvencionada per la Generalitat de Catalunya.
Activitats de fitnes pròpies de la graella del centre esportiu similars als tastets de la 1 a fase que normalment finalitzen amb el curs escolar (al juny) però que es poden gaudir fins als 18 anys (apuntar se altre cop el curs següent)
- Caps de setmana i períodes de vacances - Es preveu que les instal·lacions esportives també ofereixin espais o activitats durant els caps de setmana i vacances.