Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consisteix a realitzar un curset d’esquí a les pistes d’esquí de Font Romeu durant tres dissabtes. Inscripcions a partir del 12 de desembre.

  • Dies: 20 i 27 de gener i 3 de febrer.
  • Preu: 175 euros i inclou transport, curs d’esquí/snowboard de tres hores al dia, esquiada en grup i assegurança de primers auxilis.
  • Hi ha tres nivells de cursets: iniciació, perfeccionament i tècnica d'estils. 

Està destinat a joves i adults. L’edat mínima és de 6 anys per practicar l’esquí i dels 10 anys per fer el curset d'snowboard. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Les inscripcions començaran el proper 12 de desembre al Servei d’Esport de l’Ajuntament de Figueres, ubicat al Poliesportiu Roser Llop  a partir de les 8.30h.  

Aquestes jornades permeten promociar l’esport i fomentar la seva pràctica al mateix temps que ofereixen un espai de trobada i de relació social molt important. 

Sortida a les 6 del recinte Firal de Figueres (Ctra. Roses) 

- A les 8.45 h.: Esmorzar ràpid a peu de pistes i preparar-se per començar l’activitat ( posar-se botes, esquís, pals, ulleres, guants... ) i deixar autocar ordenat.

- A les 9.15 h.: Cal estar a punt davant l’escola d’esquí, cadascú amb el seu grup, es repartiran els forfaits. La informació monitor i número de grup, es donarà en el bus durant el trajecte.

- A les 9.30 h: Els grups realitzaran el curset d’esquí de 9.30 a 12.30 h, dinaran de 12.30 a 13.30 h i esquiaran en grup de les 13.30 a les 15.30 h.

- A les 15.30 h.: Final de l’activitat d’esquí i concentració de tots els participants en els autocars.
El material d’esquí haurà de quedar ordenat i prèviament s‘haurà d’haver retirat tot el que hi havia dins.

- Entre les 18.30 i les 19.00 h. És l’hora prevista d’arribada a Figueres al mateix lloc de la sortida.